brandlogo.jpg

Son zamanların modası haline gelen, en son yemekteyiz adlı programdaki yarışmacılardan birinin mutfağını donattığı stickerlar.. evinizi cıvıl cıvıl yapıyor, fakat bahsi geçen programdaki yarışmacı gibi abartırsanız eviniz şekilden çıkabilir.. lütfen dekor azmiyle bi anda abanmayın :) sakin olun.. evinizin bi sürü duvarı var daha..  dekorasyon yaparken birazcık müütevazi olmak herzaman iyidir. 2010 modelleri

Sign World sticker Kullanım Şekli

  • Stickerı ters çevirin ve desen taşıyıcı da kalacak şekilde kağıt bantı yavaşça çıkartın
  • Kullanılacak yüzeyler temiz ve kuru olmalıdır. Stickerı yüzeye yapıştırın ve yavaşça yukarıdan aşağıya bastırarak deseni yerleştirin.
  • Hava kabarcığı kalmaması için plastik palet yardımı ile desenin ortasından kenarlara doğru sabitleyin.
  • Stickerı yavaş ve 180 derece açı ile uygulanan yüzeyden çekerek ayırın.

Kullanılan Yüzeyler

Lastik ve yağlı boya duvarlar, cam pleksi, cilalı ahşap, metal, laminant, seramik karo, kağıt gibi iç ve dış mekanlardaki tüm yüzeylerde uygulanabilir.

Dikkat

Uygulama yapılacak yüzey temiz olmalıdır. Yağlı, tozlu, ıslak yüzeylerde ve dokulu yüzeylerde uygulanamaz. Nemli bezle temizlenebilir. Tekrar yapıştırılamaz. Duvardan çıkartırken boyaya zarar verebilir. Yeni yapılmış yüzeylerde boya kuruduktan 24 saat sonra uygulanmalıdır.

Fiyatları: 110 tl

1231234

12345123456

123456712345678

123456780123456789

Ayrıca Bu Konularda Sizi Bilgilendirecektir!